RMW Festival 2013

Bouwers/runners gezocht voor Read My World Festival [vrijwilligerswerk]

logo_RMW_groot

Op 13, 14 en 15 september vindt de eerste editie plaats van het Read My World Festival in Amsterdam. Steek jij graag de handen uit de mouwen en wil jij helpen Festival tot een succes te maken? Geef je dan nu op als vrijwilliger voor de bouwploeg. We zijn op zoek naar mensen die ondersteuning kunnen bieden bij de bouw en aankleding van het festival.

Onder leiding van een technisch/bouwcoördinator help je voor, tijdens en na het festival mee met de op- en afbouw van podia, installaties, verhuizen en inrichten van balies en tenten. Verder bied je technische/productionele ondersteuning en help je mee materialen te vervoeren. Gedurende het festival verricht je allerlei hand- en spandiensten.

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig? Flexibel inzetbaar, stressbestendig, teamspirit, technisch inzicht en goede lichamelijke conditie.

Wat krijg je er voor terug? Een levendige en inspirerende werkomgeving – Onbeperkt toegang tot het festival buiten je dienst – Lunch en/of diner tijdens je dienst – Consumptiebonnen – Het originele festivalshirt

Minimale beschikbaarheid: 3 diensten van 4 à 6 uur Dagen en tijden in overleg Woensdag 11 september (opbouw): overdag Donderdag 12 september (opbouw): overdag Vrijdag 13 t/m zondag 15 september (festival): overdag en/of ‘s avonds Maandag 16 september (breek): overdag

Read My World? Het Read My World Festival is het enige internationale literatuurfestival van Amsterdam. Dit jaar vindt de eerste editie plaats in de Tolhuistuin – een mooie plek ervaringen uit te wisselen en nieuwe mensen te ontmoeten. Fijne gemotiveerde collega’s, een gemoedelijke werksfeer en een prachtig festivalprogramma met vele internationale gasten. De allereerste editie, dus laten we met z’n allen in het diepe springen!

Interesse? Mail naar productie@readmyworld.nl