Fragment: van Phất Lộc naar Weimar

dagelijksewerkomst

Vertaling: Uyên Lu Op de foto: De dagelijkse werkomstandigheden van een Vietnamese blogger (foto: Bui Thanh Hieu / Nguoi Buon Gio). Mijn broer helpt mij uit de armoede door een deel van zijn huis beschikbaar te stellen voor mijn nieuw op te zetten internetcafé. Een vriend van vroeger verschijnt plotseling en geeft mij ijskoud een som… Read more »

Censorship in Holiday destination Vietnam (ZO | SUN)

Bui Thanh Hieu

(English below) In Vietnam zuchten kritische bloggers onder een waar schrikbewind. Tientallen zitten gevangen, anderen worden vervolgd en geïntimideerd. Dieu Cay zit sinds april 2008 in de gevangenis en is al een maand in hongerstaking. Medeblogger en Read My World-gast Bui Thanh Hieu roept in onderstaand filmpje op tot ingrijpen. Bij wijze van hoge uitzondering… Read more »

Line up – list

(English below) De line up van het Read My World Festival is groots! Van 13 tot en met 15 september in de Tolhuistuin: schrijvers, sprekers, denkers, bloggers, dichters, spoken word artists, dansers, muzikanten en bands uit Nederland, België, Egypte, Palestina, Vietnam, VS, Baskenland, India en Iran. Binnenkort staat het programma online, tot die tijd kun… Read more »