Read My World Revue (VRIJ | FRI)

logo_RMW_groot

(English below) Read My World trapt op 13 september af met een wervelende revue, waarin we de veelzijdigheid van literatuur vieren. Lieve Joris verzorgt met een rede de opening van het festival. Nederlandse en internationale gasten van Read My World presenteren zich en geven alvast een kleine preview van wat je op het festival allemaal… Read more »

De redactie laat zich horen #3: Christine Otten

christine

Christine Otten is schrijfster en journalist en maakt deel uit van de redactie van Read My World. Hier leest ze een deel van het gedicht De dood leunt op zijn geweer en eet nootjes van Malaka Badr, een jonge dichteres en blogster uit Egypte die tijdens het Read My World Festival op 13, 14 en 15… Read more »

Line up – list

(English below) De line up van het Read My World Festival is groots! Van 13 tot en met 15 september in de Tolhuistuin: schrijvers, sprekers, denkers, bloggers, dichters, spoken word artists, dansers, muzikanten en bands uit Nederland, België, Egypte, Palestina, Vietnam, VS, Baskenland, India en Iran. Binnenkort staat het programma online, tot die tijd kun… Read more »